2. zimski športni dan za učence 6.-9. razreda v petek, 18. 2. 2022

V petek, 18.2.2022, bomo v primeru lepega vremena, za učence od 6. do 9. razreda izpeljali  še 2. zimski športni dan.

Na izbiro so sledeče dejavnosti:

Smučanje na Kranjski Gori : zbor učencev pred GLAVNIM VHODOM ob 7.30, odhod izpred šole  ob 7.55. uri, povratek okrog 14h.

Cena smučarske karte je 13,5 eur, avtobusni prevoz cca. 6 eur. Znesek se obračuna na položnici.

Prijavijo se lahko učenci, ki že imajo smučarsko znanje (ustavljanje, paralelni zavoji), saj športni dan ni namenjen učenju smučanja. Učenci naj imajo poleg smuči, palic in pancerjev tudi smučarsko čelado, ki je obvezna. Pred športnim dnem obvezno preverite smučarsko opremo!!!

Drsanje na Bledu: zbor učencev na ŠPORTNEM IGRIŠČU pred šolo ob 8.05, odhod ob 8.30 povratek ob 13.00.

Cena drsanja za 2h uri znaša 3 eur. Izposoja drsalk je 4 eur in se plača v ledeni dvorani. Znesek se obračuna na položnici.

Pohod Planica – Tamar: zbor učencev pred GLAVNIM VHODOM ob 8.10,  odhod izpred šole ob 8.35 povratek ob 13:00. Učenci naj bodo primerno obuti (pohodni čevlji z narebrenim podplatom)  in oblečeni v več tanjših plasti. S seboj naj imajo rezervne nogavice, rokavice in kapo. Lahko vzamejo tudi sani, s katerimi se bodo spustili nazaj proti izhodišču.

Cena avtobusnega prevoza znaša cca. 7,5eur.

Pohod Lesce – Koritno – Bodešče – Lancovo – Radovljica – Lesce: zbor učencev pred SLUŽBENIM VHODOM ob 8.10, odhod izpred šole ob 8.35, povratek ob 13:00. Učenci naj bodo primerno obuti (pohodni čevlji z narebrenim podplatom)  in oblečeni v več tanjših plasti. S seboj naj imajo rezervne nogavice, rokavice in kapo.

Cena pohoda je brezplačna.

Šolske malice bodo učenci vzeli s seboj na športni dan, s seboj pa lahko vzamejo še kakšen zdrav prigrizek (sadje, sadno-žitne ploščice…) in pijačo (voda, čaj). S seboj naj učenci ne nosijo nezdrave pijače (gazirane pijače) in hrane (bonboni, čokolade, čipsi…). Kosila bodo na ta dan odjavljena, v kolikor pa želite, da se vaši otroci kosila udeležijo, ga prosim prijavite v tajništvu šole, do 8:00 zjutraj.

Pred odhodom na športni dan, bomo v šoli izvedli testiranje učencev za covid – 19.

Vsem učencem želimo obilo užitkov na športnem dnevu.

Učiteljica športa: Katja Jazbec

Related Images:

Dostopnost