Izobraževanje na daljavo za vse učence od 9. 11. 2020 dalje

Spoštovani starši,

ponovno je pred nami izobraževanje na daljavo za vse učence. Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalni delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Prepričana sem, da smo nanj dobro pripravljeni, saj imamo veliko izkušenj iz lanskega šolskega leta, vmes pa smo se pripravljali tako učitelji kot učenci.

V prilogi pošiljam nekaj nasvetov, napotkov in informacij.

V tem sporočilu je nanizanih nekaj osnovnih informacij o delu na daljavo. Skušali smo upoštevati kar največ vaših želja in potreb ter priporočila vseh tistih, ki se v naši državi ukvarjajo s šolstvom.

Vsi se želimo čim prej vrniti v šolo ter imeti pouk takšen, kot ga poznamo iz preteklosti. Žal to ta trenutek še ni mogoče. Verjamem v vas, učence in starše, da boste zmogli tudi po tej poti. Vem, da zmorete veliko in da boste tudi zato z vso resnostjo in prizadevnostjo pristopili k pouku na drugačen način. Tudi mi se bomo trudili, da bo pouk potekal kvalitetno.

Če se bodo pojavile težave, se obrnite na razrednika ali učitelje – vsi vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili na vaše vprašanje. Elektronski naslovi učiteljev so objavljeni na šolski spletni strani pod zavihkom ‘govorilne ure’.

V želji, da se kmalu srečamo v šoli, vas lepo pozdravljam in želim vse dobro.

Emilija Kavčič, ravnateljica

Dodatne informacije . Več …
Šolski komunikacijski protokol za delo na daljavo . Več …


Logo – delo učenke Lane Rozman Grilc 

Related Images:

Dostopnost