Obnovitveno zbiranje izjav 0,5 % dohodnine

Spoštovani!

Od leta 2012 so starši, učitelji, njihovi prijatelji in znanci lahko namenjali 0,5% dohodnine šolskemu skladu naše šole. Izpolnili in podpisali so izjavo, Sklad 0,5 pa nam je  letno  nakazal sredstva v višini 1000-  1.500 evrov (odvisno od  števila zbranih izjav).

Po osmih letih uspešnega izvajanja programa letos Sklad 05  ni  bil več  umeščen na listo upravičencev za pridobitev dohodnine. Brez statusa upravičenca že zbrane zahteve za Sklad 05 (približno  11.000 zahtev, od tega 100 naših) niso veljavne.

Uporabiti moramo  instrument obnovitvenega zbiranja – prosimo  vse donatorje, tako nove kot  stare, ki so že namenili dohodnino, za ponovno izpolnitev zahteve, ki se glasi na novega upravičenca: socialno podjetje Impact s. p.

Za financiranje iz naslova dohodnine v letu 2020 bodo tako veljavne novo zbrane zahteve, ki jih bomo  zbirali v obdobju od oktobra do decembra 2020.

Stare zahteve, zbrane v preteklih letih, za leto 2020 NE BODO veljavne.

Zahtevo lahko dobite v šoli (prinesel vam jo bo vaš otrok) ali  pa jo  natisnete sami in nam jo dostavite nazaj v šolo. https://www.sklad05.si/dokument/blank/36?provider=impact

Močno se bomo potrudili, da v tako kratkem času zberemo čim več izjav. Hvala vsem, ki nam boste pomagali.

Z lepimi pozdravi!
Neda Golmajer, prof. biol.

Related Images:

Dostopnost