Izmenjevalnica knjig

Se vam zdi, da vam doma police zasedajo knjige, ki jih ne berete več? Ali se na njih samo še nabira prah? Za vas, dragi učenci, imamo odlično rešitev!

V prvem decembrskem tednu bo na naši šoli potekala izmenjevalnica knjig. Prinesete lahko kakršnekoli knjige: slikanice, romane, kriminalke, drame, poezijo, kuharske knjige … karkoli! V zameno za prineseno si boste lahko izmed knjig, ki jih bodo prinesli ostali, izbrali toliko knjig, kot jih boste oddali. To pomeni, da kolikor knjig prinesete v šolo, toliko jih boste lahko tudi odnesli – samo, da bodo za vas nove! Prosim vas tudi, da pomislite, če je knjiga dovolj ohranjena, da jo bo nekdo drug z veseljem sprejel na svoje police.

H knjigi, ki jo prinesete, lahko priložite tudi kratko sporočilce za naslednjega, ki bo knjigo prejel.

V ponedeljek in torek, torej 2. in 3. decembra, med glavnim odmorom (11.00-11.15) je čas, da knjige prinesete v avlo šole. V zameno boste prejeli kupon, ki ga boste lahko za drugo knjigo zamenjali takoj, ali pa pridete po svoje nove knjige v sredo in četrtek, torej 4. in 5. decembra, prav tako med glavnim odmorom (11.00-11.15) v avlo šole.

Vljudno vabljeni k sodelovanju.

 

Urša Svetek

Emilija Kavčič, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost