Delovna sobota – 2. 2. 2019

V skladu z Letnim delovnim načrtom življenja in dela šole bo v soboto, 2. 2. 2019, za vse učence organiziran kulturni dan. Ta dan bo v šoli organizirana samo malica. Jutranjega varstva, kosil in podaljšanega bivanja ne bo.


Matična šola Lesce

Na Bledu si bomo ogledali muzikal Levji kralj v izvedbi Glasbenega centra DoReMi. Znesek za predstavo bo obračunan na položnici.

Kulturni dan se bo začel ob 8.20, vrnemo se predvidoma ob 12.20. Za učence vozače bo zjutraj šolski avtobus vozil po običajnem voznem redu. Po koncu kulturnega dne bo odhod avtobusa iz Lesc proti Studenčicam, Begunjam in Zadnji vasi ob 12.30.


Podružnična šola Begunje

Ogledali si bomo gledališko predstavo »Kulturni bonton« v izvedbi Glasbeno umetniškega gledališča Trubadur in v razredih izvedli delavnice na to temo. Znesek za gledališko predstavo bo obračunan na položnici. Kulturni dan se bo začel ob 8.20 in bo trajal do 12. ure.

Za učence vozače bo zjutraj šolski avtobus iz smeri Zadnja vas vozil po običajnem voznem redu. Po koncu kulturnega dne bo odhod avtobusa iz Begunj proti Zadnji vasi ob 12.40 – vozači bodo počakali v šoli do 12.30.

 

Related Images:

Dostopnost