Šola na daljavo tudi po 16. 11. 2020

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Vlada RS je ob epidemioloških razmerah v državi v četrtek, 12. 11. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov za področje vzgoje in izobraževanja.

Zaradi še vedno kritične epidemiološke situacije se bo vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah, osnovnih šolah s prilagojenim programom ter glasbenih šolah za vse učence izvajalo na daljavo tudi od 16. 11. 2020 dalje.

Učitelji smo se pripravljali na pouk na daljavo, naše znanje pa vsakodnevno nadgrajujemo z različnimi izobraževanji, sestanki in medsebojno pomočjo. Imamo več izkušenj, kot smo jih imeli spomladi. Jasno pa nam je, da nič ne more zamenjati pouka v živo. S skupnimi močmi bomo uspešni. Trenutno je najbolj pomembno, da ostanemo zdravi in strpni drug do drugega.

V kolikor bi želeli govorilne ure, se obrnite na učitelja preko e-pošte in se dogovorite za termin pogovora. Če bi vaš otrok v tem času potreboval dodatno razlago učitelja, se obrnite na svetovalno delavko, ki vas bo povezala z učiteljem, ki bo vašemu otroku dodatno pomagal.

Skratka, kontaktirajte nas v primeru kakršnihkoli težav ali pojasnitev, ki bi jih potrebovali.

Ne moremo usmerjati vetra, lahko pa prilagodimo jadra.

Emilija Kavčič, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost