Obvestilo

Spoštovani starši,

za nami je obdobje, ki je vsem deležnikom dodobra postavilo življenje na glavo. Učenci, starši in učitelji smo se znašli v doslej nepoznanih vodah. Privaditi smo se morali na drugačen pouk in dnevni red. Trudili smo se, da bi učencem pomagali po svojih najboljših močeh.

Tako vi kot mi smo se učili in če nam je kje spodrsnilo, smo se pobrali in se iz tega nekaj naučili. Upamo, da je bilo takih spodrsljajev malo ter da ste bili zadovoljni z našim delom. Tudi učitelji smo ostali doma s svojimi otroki, zato se dobro zavedamo, da je bil velik del šolanja na daljavo tudi na ramenih staršev. Zahvaljujemo se vam za vaše potrpljenje in razumevanje v času našega prilagajanja, prav tako pa tudi za vse povratne informacije, spodbude, lepe besede. Hvala vam za sodelovanje!

Ta izkušnja nas je naredila močnejše, saj smo z vami in vašimi otroki združili moči in se prebili skozi zadnja dva meseca. Piše se zgodovina in mi imamo pisalo. Skupaj bomo napisali najboljšo zgodbo za naše otroke!

Šole smo s strani Ministrstva za izobraževanje 28. maja prejele okrožnico o organizaciji vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih šolah in programih za otroke s posebnimi potrebami do konca šolskega leta. V ponedeljek, 1. 6. 2020 se vračajo učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020 pa tudi učenci 6., 7. in 8. razreda. Vzgojno-izobraževalno delo bo tako od 1. 6. 2020 za vse učence (od 1. do 9. razreda) potekalo v normativno določenih oddelkih, kot pred razglasitvijo pandemije. Še vedno pa bo treba izvajati splošne higienske ukrepe, ki jih je že in jih bo za novo situacijo še pripravil Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Predmetni pouk v drugem in tretjem triletju bo organiziran v matični učilnici oddelka, učenci učilnic ne bodo menjali.

S 1. 6. 2020 se v prostorih šole prične izvajati tudi dodatna strokovna pomoč.

Urniki in prijave na prehrano veljajo v taki obliki, kot so bili pred epidemijo. Prosim, da spremembe prijav na prehrano uredite preko eAsistenta ali telefona.

Tudi šolski prevozi bodo potekali po ustaljenem urniku.

Pred nami so še dobri trije tedni pouka. Verjamem, da bomo skupaj uspešno zaključili šolsko leto.
Lepo vas pozdravljam.

Emilija Kavčič, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost