Smučarski tečaj za učence 3., 4. in 5. razredov odpovedan

Zaradi premajhnega števila prijav je smučarski tečaj odpovedan.

Iz Smučarskega kluba Radovljica še obveščajo, da prijavljene na ta tečaj vabimo, da se jim učenci pridružijo na tečaju v času ZIMSKIH počitnic. Vsem, ki so se prijavili na ta tečaj, pa ponujamo tečaj v času zimskih počitnic po isti ceni.

Več … 

____________________________

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bomo v sodelovanju s SK Radovljica organizirali smučarski tečaj za učence 3., 4. in 5. razredov matične in podružnične šole. Tečaj bodo vodili izkušeni vaditelji SK Radovljica in bo potekal od  10. do 14. februarja 2020 na smučišču v Veliki dolini v Podkorenu. Prijavijo se lahko vsi učenci ne glede na predznanje smučanja. Za udeležbo na tečaju otroci potrebujejo svojo smučarsko opremo in čelado.

Cena tečaja je 170 € na učenca. V ceno so vključeni avtobusni prevoz, plačilo vaditelja, smučarska vozovnica, izvedba tekmovanja in čaj. Malica, ki ni vključena v ceno tečaja, bo obračunana na šolski položnici (0,80 €/dan).

Tečaj bo organiziran v času pouka, zato bo izveden v popoldanskem času. Otroci bodo ob 11.30 zapustili pouk ter se v spremstvu učiteljev s šole po kosilu z avtobusom odpeljali na smučišče Velika dolina v Podkorenu. Staršem predlagamo, da na tečaj prijavljene učence, ki sicer ne prejemajo šolskih kosil, za čas trajanja tečaja prijavijo na kosilo.

Predviden prihod pred šolo je ob 17. uri.

Prijavite se lahko s prijavnico, ki je objavljena na spletni strani SK Radovljica (www.radski.si), kjer dobite tudi dodatne podatke o izvedbi tečaja in plačilu.

Tečaj bo izveden v primeru zadostnega števila prijav, o čemer vas bomo dovolj zgodaj tudi obvestili. V primeru izvedbe tečaja bomo s podrobnejšimi navodili seznanili starše prijavljenih otrok.

Pripravila:                                                                                         Ravnateljica:
Nina Ošljak                                                                                       Emilija Kavčič

 

Related Images:

Dostopnost