Predavanje mag. Janija Prgića Tanka črta odgovornosti, 14. 1. 2019

Spoštovani,

vabimo vas na predavanje Janija Prgića z naslovom Tanka črta odgovornosti. Potekalo bo 14. 1. 2019 ob 17. 00 uri v avli šole. Po predavanju bodo redne popoldanske govorilne ure.

Delavnica na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni. Udeleženci na koncu delavnice pridejo skozi osebne izkušnje do razumevanja, kako pomembno je, da se dvignemo iz vloge žrtve v aktivno prevzemanje odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva.

Delavnica zajema 6 sklopov:

  1. Prikaz in demonstracija tipičnih nezavednih vedenjskih vzorcev, s katerimi se ljudje oddaljujemo od osebne odgovornosti.
  2. Vedenjski vzorci, ki skočijo na dan v kriznih situacijah.
  3. Kratka analiza jezikovnih vzorcev, preko katerih prepoznamo vedenjske vzorce, s katerimi se posameznik oddaljuje od osebne odgovornosti.
  4. Analiza resničnih primerov (študije primera).
  5. Kako sta povezani osebna odgovornost in vloga žrtve.
  6. Kako se dvigniti nad črto in se zateči v pozitivne vedenjske vzorce ter izbire.

Mag. Jani Prgić je v 12 letih s to delavnico gostoval že v več kot 1500 kolektivih v Sloveniji in tujini. Poznajo ga tako v podjetjih in gospodarskih organizacijah kot tudi v javnih zavodih. Več o delavnicah in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://center-mi.si/domov.html.

Na delavnico ste vabljeni starši učencev predmetne stopnje, posebej lepo pa tokrat vabimo tudi učence 8. in 9. razreda.

 

Lep pozdrav,

Mojca Kordiš Pičulin, svet. del.                                                              Emilija Kavčič, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost